LANG-STEREOTEST

Lang-Stereopad®

Megtéveszthetetlen és pontos

A Lang-Stereopad® 6 darab mágneses tesztlapjával 50 és 1000 ívperc közötti diszparitású ábrákkal vizsgálható a sztereopszis, így minden eddiginél pontosabb diagnózist tesz lehetővé. A tetszőlegesen mozgatható, cserélhető lapoknak köszönhetően a páciens többszöri tesztelés után sem tudja emlékezetből felidézni az ábrák elhelyezkedését.

Tovább a megrendelőlapra! >>

Kiterjedt meghatározás

A tesztlapok egymáshoz képest 90°-os elfordításával csak az egyik ábra felismerhető. Az alany tekintetével vagy rámutatással kiválasztja a számára látható vagy könnyebben felismerhető ábrát. Így a teszttábla forgatásával és a különböző diszparitású lapok cserélgetésével minden eddiginél pontosabban meghatározható a sztereopszis mértéke.

Lang Stereopad látásvizsgálat

1000

600

400

200

100

50

Vizsgálati módszer

Az egymáshoz képest 90°-kal elfordított teszlapokat megmutatjuk a tesztalanynak, aki kiválasztja közülük azt, amelyiket látja. A mágneses teszttábla elfordításával a két tesztlap egymás alá kerül, és így a másik ábra válik láthatóvá. A teszttábla felénk eső oldalán eközben a következő két tesztlapot készíthetjük elő. 

Lang Sterepad sztereopszis teszt

A csomag tartalma

  • 6 db mágneses tesztlap
  • Teszttábla
  • Védőtok
  • Használati utasítás
Megrendelem!

Szeretné megrendelni?

A Lang Stereopad® és további termékeink itt közvetlenül a forgalmazótól rendelhetők meg. Kattintson a gombra és átirányítjuk megrendelőfelületünkre!